pondělí 14. května 2012

Co mají společného křídla, Adidas a Jeremy Scott?


Nová kolekce obuvi pro Adidas, kterou navrhl Jeremy Scott je opravdu okřídlená. Nový design s křídly můžete koupit jak v podobě klasických "Adidasek" tak i balerín, džín a bundiček. Je třeba udělat další místo v šatníku pro tuto ulítlou kolekci Adidas.

Adidas ti dovolí vzlétnout!

I takhle se může cítit každý, kdo investuje do nové kolekce Jeremyho Scotta, kterou navrhl pro značku Adidas. Jedná se o jedinečnou kolekci okřídlených věciček, které dostane každého z nás. A když říkám, že dostane, opět se dostáváme ke klasickému rozporu dvou stran. Líbí x nelíbí. Stejně jako všechno, co je extravagantní i tato kolekce vzbuzuje smíšené pocity. Jednomu to může připadat jako dost infantilní úlet, ale druhý se v tom stoprocentně najde a už je nedá z ruky. No myslím, že názor na to jestli těmito produkty značky Adidas obohatíš svůj šatník nechám čistě na tobě. Chce to i notnou dávku odvahy, zejména v menších městech ČR než je samotná Praha!

Nejen křídla, ale i medvědi a myši!

Přesně tak, nejen křídla vládnou nové kolekci Adidas, ale také slavný myšák Mickey a roztomilí medvídci v kolekci pro děti. Co se týče dětí, ani nemám obavu z toho, že by tyto „vychytávky“ nechtěly nosit, ale ta cena je trošku mimo realitu, co se týče botiček pro děti. Za to dospělácký Mickey už na tom tak hrůzně není a proto všichni co máte odvahu neváhejte a objednávejte tyto myšákovské stylové botky! :)
oblecenizusa.eshop-zdarma.cz
oblecenizusa.eshop-zdarma.cz
shoedaydreams.blogspot.com
stylefrizz.com
oblecenizusa.eshop-zdarma.cz
oblecenizusa.eshop-zdarma.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat